Najnovšie recenzie zo sekcie Stojany na slnečníky
- ešte sa nedá posúdiť, krátka doba používania
stabilný
- splňa svoju funkciu
- Kvatitny vyrobok
Možnosť nastavenia sklonu
Produkt môžem ohodnotiť až v lete, je to záťaž na stojan slnečnika.
ako doporucovany k slnecniku ma prilis velky otvor. Kvoli stabilite som si vyrobil redukcny obmedzovaci kruzok.
Spokojnost
produkt mi úplne vyhovuje
Slúži účelu, pre ktorý bol zakúpený.
Je to plast, ale vyzerá vzhľadom na cenu dobre.
- vyzera solidne spracovany,
- je skladaci
- v zlozenom stave sa neotvara,istia ho pruzinky
- este som neskusal dat don dlazbu,asi bude v strede trochu nadvihnuta,aspon stojan tak vyzera
vyzera,ze splna poziadavky aj na ucel,aj pevnost,a jnama je lahko prenosny
- Zatial drzi slnecnik
- Podstavec by mal byt sucastou slnecnika. Nie ze podstavec musim kupit v jednom a slnecnik v druhom eshope
- Podstavec je pekný, ťažký a je na kolieskach, takže sa s ním lepšie manipuluje.
- Nakoľko je po sezóne,tak tento tok podstavec pod slnečník už nevyužijem.
- Prišlo mito naplnili sme to vodov a voda vytiekla bolo to deravé je to nepraktické
- Nevýhodou je po že je to nepraktické a nepoužiteľné na ten účel na ktorý má slúžiť
- nie je pevne zakotvený na tyči, otáča sa pri silnejšom zafúkaní vetra, inak zatiaľ všetko v pohode
- stojan je pevny a stabilny
- priemer stojana je siroky a tym padom don nepasuje drziak slnecnika, ktory je omnoho tensi a tento eshop ho ponuka
Cakal by som, ze k slnecniku ponukaju kompatibilny stojan
vyššia nadzemná aj hlbšia spodná časť by zaručila lepšiu stabilitu
Do hliny je skvelý, no keď nepoznáte podložie a trafíte kamene, ste v háji. mne sa dal našraubovať len po rozšírenú časť, ďalej sa už len točí na mieste, takže to je slabina.
Na druhú stranu treba povedať, že to celkom stačí, sušiak v ňom stojí, vietor ho nezhodil ani s prádlom.
silná stránka - dá sa naozaj vycentrovať, len sa s tým treba trochu pohrať a asi po 10 min. sušiak stojí kolmo a manželka si pochvaľuje, že sa v tomto držiaku pekne otáča.
- V kazdom pripade jednoduche takze ak si to nerozbijete ucelu posluzi dokonale. Na mensie slnecniky v porovnani cena kvalita uplne postacujuce.